lauantai 2. tammikuuta 2021

2021

Hyvää Uutta Vuotta 2021 ! Niin se taas vuosi vaihtui ja edellistä on muisteltu, varsinkin koronan takia. Me oltiin kotosalla ihan kaksistaan, muutamat raketit nähtiin ikkunasta. Ei sen suurempaa uuden vuoden juhlintaa. En esittänyt lupaksia, enkä toiveita tulevalle vuodelle. Otetaan se vastaan sellaisena, kuin tulee. 

Olen potenut tässä taas useamman päivän hermopäänsärkyä, mikä ei meinaa ottaa talttuakseen millään. Kummallinen väsymys vaivaa edelleen, enkä oikein saa mitään erikoista päivisin aikaan. Nukkuminen,syöminen ja ulkoilu. Tämä kolmen sarja on jatkunut touteuttamistaan joulusta asti. Noh kerrankos sitä lomalla ollaan niin silloinhan pitää ottaakin rennosti. 

Laittelin vähitelleen joulukoristeita pois ja kuusi sai myös lähteä eilen. Nyt olisi kiva laittaa vähän olohuoneessa järjestystä uusiksi. Siitä tuo toinen puolisko varmaan ilahtuukin taas😉 Kirjoitin jo kerran aiemmin jossain postauksessa sitä, kun se mun oma ns. sisustuksen punainen lanka on hukassa. Nyt tuon uuden @kotikivirinne tilin myötä olen inspiroitunut ja ajatuksissa saanut hieman sisustusideoita kasaan. Kyllä se vähitellen sieltä alkaa löytymään ja ehkä myös toteutumaan. 

Nyt lähden päiväkahville, kun vihdoin sain tuon juonittelevan kahvinkeittimen toimimaan. Otan siis vastaan hyviä kahvinkeitin malli ehdotuksia! HELP ME !


- AEi kommentteja:

Lähetä kommentti