perjantai 11. joulukuuta 2020

Perjantai !

 Heiii, taas on viimeisimmästä päivityksestä kulunut aikaa. Sairastelin viime vkl flunssaa ja alkuviikko meni sitten koronatestin vastausta odotellessa. Ne pari päivää oli kyllä taas aika pitkät odotella, että onkohan vaiko eikö. Onneksi ei ollut koronaa ja nyt on kyllä aika hyvin eristäydytty tänne kotiin ja hyvin pieniin ympyröihin. 

Etäopiskelu on sujunut mukavasti tehtäviä tehden ja opetellen enemmän tätä tietotekniikan käyttöä. (Jos tätä sillä voi kutsua. 😁)  

Joulua olen fiilistellyt paljon ja pikkuhiljaa laittanut koristeita esille. Rakastan tätä joulun odotuksen aikaa ja tunnelmaa. 💓

Tulevana viikonloppuna ei ole sen erikoisempia suunnitelmia. Ajattelin ottaa uusia sisustuskuvia ja tänne blogiinkin kirjoitella enemmän sisustus kuulumisia. Makrameetöitä olen jonkin verran tehnyt ja ajattelin muutaman kääräistä joulupakettiinkin 😚

Mitäs suunnitelmia teidän viikonloppuun kuuluu ? Onko tullut jotain uutta harrastusta tai askaretta perheen kesken, kun nyt tulee vietettyä enemmän kotona aikaa ? 

Mukavaa viikonloppua !

-AEi kommentteja:

Lähetä kommentti