keskiviikko 2. joulukuuta 2020

Mitä löytyy kuvan takaa ?

Joulukuu on täällä ja minun opiskelut siirtyi nyt sitten etäopinnoiksi. Tähänkin hommaan on nyt ihan omanlaisensa harjoittelu ja aikatauluttaminen. Joka päivä ei ole teams- tunteja, joten silloin on tehtävien tekoa. Minulla tahtoo vaan lipsua aika täällä kotona puuhasteluun. 😉 

Perustettuani tuon @kotikivirinne ig-tilin olen pohtinut paljon, millaista sisältöä haluan sinne tuottaa. Jollain tavalla se kuitenkin tulee olemaan minun markkinointi välineenä myös tulevia opintoja ja koulutusta varten. Jossain määrin kuitenkin pohdin ja puntaroin paljon sitä asiaa, mitä kuvan takana tapahtuu. Insta on pullollaan kauniita sisustuskuvia, missä on tavarat ja tunnelma tiptop, mutta miltä näyttääkin kuvan ulkopuolella ? Onko sielläkin sisustus täydellisesti mintissä vai vallitseeko kaaos ( niinkuin meillä yleensä). Itse en ole mikään siisteyden ja järjestelyn kuningatar, joten tavaraa tahtoo olla siellä täällä. Omaa sisustussuuntaa myös hakiessa minusta tuntuu, että tämä koti ei ole ollenkaan sellainen mitä ihmiset haluaa seurata. Tai onko väärin myös näyttää välillä sitä vallitsevaa kaaos puolta, kun tavarat ja järjestys ei olekaan tiptop ? Mitä mieltä te olette, haluaisin kuulla mielipiteitä. 

Olen hurahtanut nyt koulun myötä enemmän tuohon valokuvaukseen ja rakastan ottaa sisustuskuvia. Yksittäisistä tavaroista ja myös laajempia kodin kuvia. Onko siis väärin, jos kuvan takana repsottaa pyykit narulla ja koiranleluja on siellä täällä ja itse kuvattava kohde on ihan täydellinen sisustuskuva ?

Tällaisia mietteitä tällä kertaa. Ja hei minä muuten laitoin sen joulukuusen, tässäpä pieni maistiainen siitä 😍🎄

- A 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti