torstai 17. joulukuuta 2020

Joululomalla !

Hei, tasan viikon päästä on jouluaatto 😍 Minulla on mennyt taas useampi päivä niin vauhdilla, etten ole ehtinyt instan tai blogin puolelle päivitellä mitään. Jostain syystä mun jouluhankinnat meni taas vaihteeksi aika viime tinkaan ja osa lahjoista vielä hankkimatta 😮 En jaksa kuitenkan ottaa yhtään stressiä, koska nyt minulla alkoi joululoma ja on monta päivää aikaa laittaa joulua! Aion kyllä ottaa loman rennosti, nautiskella ja tunnelmoida. 

Olen muutaman kerran tehnyt ruokaostokset keräyspalvelun kautta netistä ja noutanut kaupasta valmiiksi kerätyt ostokset. Ai ihanaa, kuinka helppoa se onkaan. Kotoa käsin näppäilet ostokset ja voit aina tarkistaa mitä tarvitsee tilata. Ei tarvitse mennä ruuhkaan jonottamaan ja keräämään ostoksia itse. Tää on kyllä mun juttu, koska tehdään yleensä kerran viikossa isot ostokset muutenkin. Oletteko te käyttäneet kauppojen keräyspalveluja varsinkin nyt korona aikaan ?

Sain viime suunnuntaina tehtyä ekan satsin pipareita ja niistä tulee kyllä ihana jouluntuoksu kotiin. Täytynee tehdä vielä uusi satsi ennen joulua,koska kummasti purkin sisältö on vajonnut tässä muutamassa päivässä. 🐷😂 

Meidän joulu tulee olemaan rauhallinen, koska koronan emme järjestä nyt isompaa perhejuhlaa. Mikä kyllä meinaa pistää mielen matalaksi. 💔

Onko korona vaikuttanut teidän joulusuunnitelmiin, jos on niin miten ? Järjestättekö mitään etätapaamisia perheen kesken ? 

Mukavaa torstain jatkoa !

-A 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti