perjantai 6. marraskuuta 2020

Heivaan !

Jostain syystä viime postaukseni ei päivittynyt blogit.fi sivulle. Enkä ole edelleenkään saanut selville miksei 😕 
Marraskuussa mennään ja sisäinen jouluttajani on herännyt. 🎄 Kaupossa kaikki jouluun liittyvä huutaa nimeäni.. (hulluksi tulossa, ken tietää). Olen laittanut ulos jo kausivaloja, kun pimeä tulee jo niin aikaisin iltapäivällä. Kynttilöillä olen tunnelmoinut sisällä paljon JA vaaleaa glögiä olen kuluttanut jo useamman törpön. 

Olen edelleen ollut sairaslomalla. Nämä pirun niskat ja jumissa oleva selkä edelleen vaivaa. Sen takia mitään suurempia joulumyllerryksiä en ole voinut  vielä tehdä. Makrameetyöt on myös pakotetulla tauolla, mistä minä en pidä ollenkaan. Langat huutavat tuolla korissa yksinäisyyttään. Uusia ideoita on pää tulvillaan, kunhan pääsisi toteuttamaan. Ensi viikolla alkaa koulu ja toivon, että levolla ja kevyellä palauttellulla tilanne alkaisi helpottamaan. 

Viime viikonloppuna oli pyhäinpäivä, jota vietettiin rauhallisissa merkein. Tunnelma ja läheiset ovat tärkeitä. Haudalla käytiin muistamassa tärkeitä ja sytytimme kynttilät. Samaan aikaan myös toiset juhlivat halloweenia, mitä minä en oikein ymmärrä. 

Pyhäinpäivän aamuna oli ihana ilma. Pieni pakkanen ja aurinko paistoi. Otin kameran ja lähdin koiran kanssa metsään. Iivo oli poseeraus tuulella. Tässäpä muutama otos siltä reissulta. 😊
Taas on perjantai ja viikonloppu edessä. Mitä teillä on suunnitelmissa ? Isänpäivä on sunnuntaina ja minä poikkean silloin taas viemässä kynttilän hautausmaalle 💔 

Taidan hakea tänään kaupasta taas glögiä ja lisää kynttilöitä, jotka on loppumassa. Nautiskelen viikonlopun ja otan rennosti. 

Mukavaa viikonloppua ! -A 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti