sunnuntai 3. toukokuuta 2020

Oi toukokuu

Ihanaa nyt tuntuu, että kevät on jo täällä. Siirryimme huhtikuusta toukokuun puolelle. Lumetkin on juuri sulaneet pihalta ja aurinkoa on ollut näkyvissä enemmän. Nyt täytyy nauttia valoisista illoista ja päivä tuntuu pidentyneen sen takia paljon. 

Vappua ei tullut nyt vietettyä oikeastaan ollenkaan. Kävimme kuvailemassa uusia kuvia vappu teemalla, niistä lisää kun saan ne käsiini.

Olen tässä viime päivityksen jälkeen hurahtanut makramee -käsitöihin. Lankoja on tullut ostettua useamman laista ja väristä. Muutama isompi työkin on tullut tehtyä, mutta näin makramee töiden aloittelijana ensimäisten tekeleiden lopputulos ei aina ole niin hieno. Harjoitus tekee mestarin, eikö se näin mene. Ohjeita olen netistä koittanut etsiä, mutta aika huonolla tuloksella. Muutamat hyvät ohjeet on löytynyt. Jos sinulla siis on aloittelijalle helppoja makramee-ohjeita niin saa vinkata !:) 

Odotan paljon ilmojen lämpenevän ja luonnon heräävän enemmän kevääseen. Ensi viikonloppuna on äitienpäivä ja ajattelin ostaa ensimäiset kesäkukat. Orvokkeja tietenkin. Odotan muutenkin, että piha hieman vielä kuivuu ja pääsen ulos laittelemaan kasvimaata.

Tässäpä vielä kuvia makramee-töistä ja langoista mitä olen hankkinut. 

- ATässä oli liian ohut lanka ja turhan tiukkaan tehdyt solmut, kokeilen saman tehdä eri langalla. Jos tulisi hieman nätimpää jälkeä ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti