lauantai 16. toukokuuta 2020

Lauantain tuumailuja

Ollaan jo toukokuun puolessa välissä, eikä kesästä täällä meillä päin ole vielä tietoakaan. Ainakaan minun mielestä. Yöt on olleet vielä pakkasen puolella ja räntää on satanut monena päivänä. On sitä aurinkoakin välillä näkynyt ja hitusen lämpimämpiä päiviä ollut.

Kävin minä viime viikonloppuna jo paikallisella puuharhalla katsastamassa tarjontaa. Kaikenlaista ihanaa oli, mutta kelien vuoksi piti tyytyä ostamaan pelkkiä orvokkeja. Orvokeista saa jo mukavasti piristystä terassille. Odotan paljon, että saadaan kasattua hankkimamme kasvihuone. Saan tökätä sormet multaan ja touhuilla siellä. Laitan erikseen postausta kasvihuoneesta, kun ollaan saatu se kasattua. Huonojen viikonloppu kelien takia tämä kasvihuoneen kasausprojekti nyt viivähtänyt. 

Sisällä olen puuhaillut edelleen makramee-käsitöitä. Olen paljon katsonut ohjeita youtubesta ja sitä myöten kaikenlaisia inspiksiä tullut. Sain hankittua lisää lankoja ja tarvikkeita. 

Sain myös hommattua kameraan uuden objektiivin mistä olen maininnutkin. Kylläpä nyt valokuvaus on taas aivan eri tasolla. JES ! Lintuja olen käynyt bongailemassa paljon. Se vasta mukavaa puuhaa onkin. Istuskella kannon nokalla pellon laidalla ja tutkailla luontoa. Nyt voi kyllä sanoa, että on löytynyt itselle sellainen harrastus mistä todella tykkään. 

- A
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti