sunnuntai 19. huhtikuuta 2020

Kevättä rinnassa

Taas on yli viikko kulunut viime päivityksestä. Pääsiäinen oli ja meni. Juurikin niin, kuin ajattelin. Ulkoillen ja herkutellen. Arkena taas päivät kuluu töissä ja illat kotona touhuten. Suuria aikaansaannoksia ei kyllä ole tullut, mutta sellaista pientä kodin askaretta kyllä.  Päässäni pulppuaa taas ideoita niin, että se on nyt paremminkin jumissa. Liikaa ajatuksia tuottavat aivot, ei nekään ole ihan luotto kampe aina..heh. 

Mun multasormet alkaa heräilemään samaa tahtia, kun pihalla sulaa lumet. Paljon on vielä lunta pihalla, mutta eikös tänne meillekin ole ensi viikoksi luvattu mukavan lämpimiä päiviä. Kyytiä lumille siis. Kasvimaasta alkaa jo kasvulaatikon nurkat pilkottamaan, joten siemenpusseja saisi lähteä kohta jo ostamaan ;)  

Toukokuun puolelle, kun mennään niin alkaa todella olemaan jo kevään tuntua ilmassa. Sitä odotellessa!  Valokuvaamisen puolella odottelen myös kevään tuloa ja kukkia. Uuden objektiivin ostoa olen suunnitellut. Lintukuvauksia hankala harrastaa tuolla pienellä objektiivilla, joten toisen hankinta olisi tiedossa. Ehdotuksia saa antaa Nikonin objektiiveista, jotka sopivat luonto-ja maisemakuvaukseen ? 

Mukavaa tulevaa viikkoa!

-A


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti