perjantai 27. maaliskuuta 2020

Pölypalloja

Voi kevät ja aurinko! Tuo ihana aurinko tuo esille sisällä pyörivät pölypallot ja koirankarvat. Eihän niitä ole ollut näkyvillä moneen kuukauteen. Nyt sitten yhtäkkiä tulla tupsahtaa joka nurkkaan. Viime viikonloppuna tuli siivottua hieman tarkemmin. Siinä samalla mietin, millaisia siivousrutiineja teillä on ? Onko tiettyä siivouspäivää vai heiluuko moppi joka päivä ja tarvittaessa. 

Itse olen hieman huuhaa siivoilija.  Ei ole tiettyä siivouspäivää, joka sitten altistaa lusmuiluun helposti. Usein käy myös niin, kun siivoamisen aloitan se rönsyää usealle päivälle. Jos tiedän, että vieraita on tulossa raivosiivoan. Tästä olikin hyvä juttu Kodin kuvalehdessä ( 6/2020), mitä jos tulee yllätysvieraita. Osaatko olla kotipositiivinen vai pyyteletkö vierailta anteeksi sotkua. Itse syyllistyn jälkimmäiseen, jos en ole kerennyt raivosiivota ensin. Tässä ehkä olisi opettelun paikka. 

Taas on perjantai ja viikko on kulunut yhdessä hujauksessa. Olisiko se taas huomenna siivouspäivä ? Nyt kyllä menee kotona touhuillessa ja ulkoillen vapaapäivät tämän korona tilanteen takia. 

Minkälaisia viikonlopun suunnitelmia teillä on ? 

Mukavaa perjantai-iltaa !

- A 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti