lauantai 21. maaliskuuta 2020

Jänniä aikoja

Blogijutut on ollut tauolla melkein parin viikon ajan. Tämä korona tilanne on aiheuttanut nyt kyllä melkoista hämmennystä. Välillä tuntuu, että haluaisin mennä johonkin omaan kuplaan. Mistä ei tarvitsisi tulla pois ennen, kuin tämä kaikki olisi ohi.  Työskentelen hoitajana, joten arki meillä ei ole muuttunut ollenkaan. Töissä käydään tavalliseen tapaan. Vapaa-ajan kaikki harrastustoiminta on toki tauolla, joten aikaa tuntuu olevan aivan eri tavalla. 

Olen suunnitellut ajatuksen tasolla paljon aiheita blogiin ja myös valokuvannut jonkin verran. Illat olen ihan rehellisesti sanottuna kuluttanut tv-sarjoja katsellen. Tuntuu mukavalta välillä vaihtaa ajatukset kokonaan pois tästä arjesta. Voin sanoa, että facebookin selaaminenkin on vähentynyt. Tuntuu, että näitä uutisia tulee nyt joka tuutista. 

Tänään oli aivan ihana sää, joka sai meidät lähtemään ulos. Reissu keskelle metsää sai ajatukset hetkeksi pois tästä tilanteesta ja nauttimaan ulkoilmasta. Otettiin jopa kahvit mukaan. 

Miten teidän lauantai on mennyt ? Onko korona aiheuttanut teidän arkeen muutoksia tai huolta ?

Mukavaa lauantai-iltaa teille ! :) 


- A


1 kommentti:

  1. Tämä pandemia tulee kestämän niin pitkään, että olen asennoitunut kylmänviileästi tilanteeseen ja seuraan mielelläni somessa a uutisissa tilanteen etenemistä. Enkä usko Italian ja Espanjan tilannetta meille suomeen, tapakulttuurit on jo niin poikkeavat, meillä on luonnostaan 2m hajurako eikä tuntemattomia halailla. Tsemppiä päiviisi, kyllä tämä tästä ohi menee tavalla tai toisella.

    Sodassa meidän urheat veteraanit kesti 105 päivää ja valittivat vaan vähän nälästä. Meiltä ei ruoka lopu ja suomalaisella sisulla tästäkin selvitään!

    VastaaPoista