lauantai 22. helmikuuta 2020

Umpikujassa

Sisustusnystyrät on höyrynneet jo useamman viikon. Jostain syystä tuntuu, että olen taas umpikujassa.  Oma sisustus mieltymys tai tyyli on hukassa. Seurailen instagramissa paljon sisustus aiheisia kuvia ja haen inspiraatioita koko ajan. Kuitenkin tuntuu, että täällä kotona hankala aloittaa mistään. 

Rakastan skandinaavista ja simppeliä, mutta kuitenkin nyt seurailen paljon boho-tyylistä sisustusta. Toisin sanoen nämähän on aivan toistensa ääripäät ja minun pitäisi nyt löytää se oma punainen lanka. 

Toisena asiana tulee myös raha. Sisustaminen on loppupeleissä kallista puuhaa, jos haluaa yhtäkkisen muutoksen kotiin.  Haluaisin sisustaa pienellä budjetilla pikkuhiljaa, mutta jostain sekin on aloitettava. Kuitenkin tuntuu, että pitäisi käydä kaikki omat kaapit ja kipot läpi ennen uuden hankkimista. Konmaritus voisi olla tähän hetkeen ihan hyvä.. toisen romu voi olla toisen aarre vai miten se menikään. 

Odotan kevättä paljon. Enemmän valoa ja aurinkoa kiitos. Tälläkin hetkellä sataa kaatamalla vettä ja on plussan puolella. Ei mikään ideaali helmikuinen keli.  

Summa summarum ajattelin tänään kuitenkin saada aikaan jotain sisustuskuvaamista ja siivousta. Huomiselle näyttää hienoa Laskiassunnuntain keliä, joten täytynee rynnistää kameran kanssa ulos. 

Tällaiset lauantaiaamun ajatukset täältä taas. Mukavaa päivää ! :) 

ps. kuvanmuokkaus asiakin on mennyt eteenpäin ja ajattelin testata ilmaiskokeiluna lightroomia. Onko kokemuksia ? 
2 kommenttia:

  1. Oman sisustustyylin löytäminen on kyllä välillä aikamoista pallottelua. Itsekin tykkään monista tyyleistä, joten vaikea päättää, mikä olisi se oman kodin sisustuksen punainen lanka :)

    VastaaPoista