perjantai 28. helmikuuta 2020

Perjantai

Taas on perjantai ja viikonloppu tiedossa. Minulla onkin vaihteeksi taas näin perjantaina iltavuoro, joten aamupäivä menee pakkasta pidellessä sisällä. Viikonlopullekin näyttää samanlaista säätä. Yöksi paukkupakkaset ja päiväksi sitten pakkanen hieman hellittää. Ihana aurinkokin näyttäytynyt nyt useampana päivänä ! 

Viikonlopun suunnitelmissa ei ole mitään erikoista. Fiilispohjalla mennään ja tehdään mikä sattuu huvittamaan. Pitkän opettelun myötä olen päässyt tähänkin, ettei aina tarvitse olla vapaat buukattuna täyteen ohjelmaa ja tekemistä. Se vaatii melkoista ajatustyötä tällaiselta suorittaja tyypiltä. Hillitä itsensä liialliselta suunnitelulta ja sallia itselle myös vaikka sohvalla loikoilua koko päiväksi. 

Nautin tällä hetkellä siitä kiirettömyyden tunteesta. Varsinkin siitä, kun olen itse saanut työstettyä ajatuksen kiireestä ja suorittamisesta pois. Toki joskus on kiirettä ja arkikuviot buukattuja täyteen, mutta sitten täytyy osata karsia tarvittaessa menoja ja höllätä tahtia. Huomata ajoissa se suorittaja minän höyryäminen. 

Minkälaisia viikonloppu suunnitelmia teillä on ?  Vai mennäänkö teilläkin fiilispohjalla ? :) 

Nautitaan viikonlopun ihanasta säästä ja otetaan rennosti ! 

Mukavaa perjantaita ! - A

3 kommenttia:

  1. Kertokaa viisaat miksi näyttää, että kirjoitettu torstaina. Vaikka kyllä tänään tämän näpyttelin. Ai ärsytyksen määrää, kun ei ymmärrä !

    VastaaPoista
  2. Kanssasuorittaja täällä vilkuttaa ja toivottaa rentoa viikonloppua!

    VastaaPoista