tiistai 11. syyskuuta 2018

Kuulumisia

Sadetta pidellessä ajattelin vielä kirjoitella kuulumisia. Toisin sanoen ajatukset lyö taas aika tyhjää. Enhän minä tiedä mitä tänne kirjoittaa. Voisinhan minä laittaa kuvia sisustus jutuista mitä on tullut tehtyä. Tai kirjoittaa innostuneen teennäisesti siitä, kuinka ihanaa on kun syksy tulee ja illat pimenee. No toki se on kyllä totta. Illat pimenevät ja minun joulufriikkiys alkaa nostaa päätään. 

Kuitenkin tuntuu tylsältä postailla tänne sisustus kuvia tai muuta höpötystä, kun tuntuu ettei vaan kiinnosta. Monta ideaa pyöri mielessä, mitä pitäisi tai voisi tehdä. Kuitenkin koko kesäloma meni aikalailla oleillessa ja saamattomuuden kourissa. Jotain pientä tuli tehtyä, mutta silti kyllästyminen ja tylsyys tuntui kaatavan minut usein sohvalle. Elokuu on kesäloma kuukautena kyllä aika tylsä. Se oli minun lopputulos loman jälkeen.  Töihin oli mukava palata ja sain taas uutta puhtiakin, ehkä enemmän itseeni. Kevennetty työaika jättää kuitenkin mahdollisuuden levätä tai saada kotonakin jotain aikaan.  

Sain kyllä kuulla toisen näkökulman tähän lomakriisiin mitä podin. Jos minulla olisi ollut totaallisen nollat taulussa, en olisi tuosta kesästä selvinnyt. Syvemmälle mutaankin olisin voinut kaivautua. Tämä ajatus kyllä hieman piristi sitä, etten olekaan ehkä ihan pohjan pahna tai kyllästynein ja tylsin ihminen. 

Kaippa tämä kyllästyminen ja saamattomuus ovat taas joku etappi. Eikai tässä nyt ole pakko koko ajan suorittaakkaan mitään ;)  Joku kutkuttavan mukava valo on tuolla jossain tulevaisuudessa ja sitä kohti mennään. Päivä kerrallaan, ilman turhaa stressiä. "Kaipuuta on kaikki jo eletty elämä, niitä kuitenkaan haikailematta ja niihin takertumatta. Ne vain säilyy sisimmässäsi lokeroina, hyvät toisessa ja huonot toisessa. Ota vastaan kaikki tulevat täysillä,anna mielesi myllertää. Itke itkusi, naura naurusi, ne parantaa mielesi ja muista rakastaa"   www.positiivarit.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti