perjantai 27. heinäkuuta 2018

Lomamoodia etsimässä

Jäin eilen tosiaan töistä kesälomalle, eikä tunnu siltä yhtään. Lomamoodi on hukassa. Haahuilen jotenkin kummasti päivästä toiseen. Tuntuu, että kaikki mehut on taas loppu. Helle tekee varmasti myös osansa,vaikka eihän tästä saisi valittaa. Kuitenkin, onhan tää jo aika hurjaa. Lämpömittarissa lukemat kipuaa joka päivä likelle kolmeakymmentä ja sisällä samoten.

Sen kummempia lomasuunnitelmia en ole jaksanut kehittää. Oon hirveen huono reissaamaan ja lähtemään johonkin. Jotain saamattomuutta kai sekin on. Ottas vaan ja lähtis. Kyllä mun tekis mieli lähteä Lappiin.Eräilemään. Koira mukaan ja haahuilemaan sinne luonnon keskelle. Nautiskella Lapista ja käydä vaeltamassa pieniä reissuja. Ehkä mää semmosen reissun vielä itelleni kehitän tälle syksyä. 

Koitan ainakin ottaa tavoitteeksi tehdän jonkun spontaanin reissun. Ei tartte olla pitkä, kunhan vaan tulee lähdettyä johonkin. 

Toisaaltahan se on hyvä, että ei ole sen suurempia suunnitelmia. Voi ottaa päivä kerrallaan ja fiiliksen mukaan. Mulla vaan on se paha tapa, että olla möllötän sitten täällä kotona. Lopen kyllästyn ja tuskastun siihenkin, kun ei oo mitään tekemistä. Toivotonta. 

Tässä taas tullaan, ehkä siihen tasapainoiluun. Osata ottaa rennosti,spontaanisti ja suunnitella sopivasti elämään toimintaa ja touhua. Kamalan vaikea asia. 

En oo saanut aikaseksi kuvattua mun kasvatuksia. Salaatti rehottaa niin, ettei syötyä saa. Tomaatissa on ihan valtavia tomaatteja, mutta sitä en tiedä millon ne on kypsiä ja minkä värisiä pitäis olla. Eikö niitäkin oo monen värisiä lajikkeita.?:D  Ois varmaan pitänyt tutustua paremmin ennen kasvatusta.. Peruna on mukavasti pitkällä varrella. Pitää varmaan ens viikolla ottaa koe nykäsy ja kahtoa onko siellä mitään. Hullua hommaa ollu tuo kastelu nuiden kanssa. Aamua iltaa ja monta kannua. Joten vettä taivaalta kiitos.

  

1 kommentti:

  1. Tuo tasapaino, senkö saiskin vakioksi! Onneksi hetken mielijohteesta toimiminen pelastaa usein siltä turhautumiselta ja mökittäytymiseltä :) Minä oon kans ihan kypsä kasteluun...

    VastaaPoista