tiistai 17. heinäkuuta 2018

Huh hellettä

Hiljaiseloa täällä blogin puolellakin ollut. Tämä helle on saanut minutkin ihan vetämättömäksi. Ei jaksa sen kummosempia touhuilla pihalla, eikä sisällä. Iivolla virtaa riittää. Kyllä siitäkin kuitenkin välillä näkee, että tämä lämpö on jo liikaa. Uimassa ollaan sitä nyt käytetty useampana iltana. Taikka eihän sitä uimiseksi voi sanoa, sellaista lorkkimista vaan :) 

Paremmalla puoliskolla on tämä viikko lomaa ja hän otti sitten urakaksi talon maalauksen. Minusta ei siihen homaan kaveriksi ole näiden niskavaivojen takia. Olen sitten koittanut tässä olla kunnon kodinhengetär. Tarjoilla ruokaa ja juomaa ;) 
Väri saatiin aika pian valittua. Muutama värivaihtoehto meillä oli ja niitä pari iltaa tuumattiin. Nyt voi sanoa, että onneksi valittiin hieman vaaleampi. Kyllä se näyttää niin erilaiselta isommalla alueella, kuin muutamalla pienellä mallilaudalla. Mutta kyllä tulee hyvä ! Laittelen kuvia kunhan saan niitä napsittua.

Olen käynyt useampana iltana pyöräilemässä. Ihan kuntoilun kannalta, mutta myös nämä kesäillat on niin ihania. Nämä meidän maalaismaisemat ihastuttavat aina.

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti