tiistai 5. kesäkuuta 2018

Tuulen viemää

Ai karmiva mikä tuuli ollut tässä jo muutaman päivän. Tuntuu, että tukka lähtee päästä, jos ulos vähän kurkistaa. Sähkötkin oli täällä metsän keskellä poikki tovin aikaa eilen. Ilmeisesti tuo hurja tuuli tehnyt enemmänkin tuhoja. Tässä on taas pari päivää mennyt vapaapäiviä vietellessä kotosalla. Mitään kummempaa en ole kyllä aikaan saanut. Kunhan vaan ollut. Iivon kanssa toki lenkillä ja harrastuksissa käyty. 

Olen taas, ehkä käynyt enemmän läpi omia ajatuksia ja tuntemuksia. Tai toisin sanoen sitä, kun mikään ei oikein tunnu miltään. On toki mukavia päiviä ja hauskoja hetkiä. Osaan nauttia jo vähän paremmin elämästä ja arjesta. Kuitenkin on sellainen olo, kun ei tunnu miltään. Miltä tässä nyt pitäisi tuntua. Monenlaisia tunteita kyllä löytyy, ärsytystä,surua,ahdistusta ja sitä mukavuuttakin välillä. Muuten kuitenkin tuntuu, ettei tunnu miltään. Se on aika hassu tunne. Toisaalta minua huvittaakin se olo. Voihan tämä olla nyt sellainen välivaihe tai tila, kun minkään ei tarvitse tuntuakkaan miltään. Ollaan vaan ja mennään. Niin minä olen nyt koittanut ajatellakin ja sanoa. '' Mää nyt vaan oon ja meen. '' Käyn töissä  ja touhuan kotosalla. Odotan ehkä sitä jotain tunnetta, mutta mitä ja minkälaista. Toivottavasti sellainen ahaa elämys ja tunne tulee jostain vielä.

En tiedä ajattelenko nyt jotenkin hassusti, että elämän pitäisi olla sellaista hulppeaa vuoristorataa. Tunteen myrskyä, iloa ja riemua. Hoh, eikai. ;)  

Tähän päivä kerrallaan elämisen opetteluunkin on löytynyt jo mukavia puolia. Ei kannata turhaa jaksottaa elämää ja miettiä pitkälle päiviä tulevaisuuteen. Tuntuu ihan mukavalta ajatella ja osata vastata joskus, että '' En mää oo aatellu sinne asti vielä ollenkaan.''
Töiden osalta olen asiassa päässyt myös eteenpäin. Turha työvuorojen mietiskely ja stressaaminen ei ainakaan minun elämääni tuonut mitään hyvää. Päinvastoin. Voi olla, että olenkin töissä tällä hetkellä vähän ns. '' tyhjä aivo''. Rennoin ottein ja parhaani teen. Näillä mennää nyt.   

Mutta nyt tuntuu siltä, että me Iivon kanssa mennään ottaan kunnon päikkärit ja sitä ennen mää syön jäätelön ! ;) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti