lauantai 16. kesäkuuta 2018

Vapaapäiviä näkyvissä

Tämä viikko on taas mennyt jotenkin kiireessä. Alkuviikon vapaapäiville oli paljon ohjelmaa ja menoja. Torstai ja perjantai oli töitä. Taisin järjestää sen kiireenkin taas vapaapäiville ihan itse. Oli muutamia tärkeitä menoja ja keksin sitten vielä siihen ympärille kaikenlaista touhua. Sitten olikin väsyttävä olo lähteä muutamaksi päiväksi töihin. Töissä oli toki mukava taas välillä käydä. Koitan nyt käydä aika rennoin ajatuksin töissä, vaikka kiirettä sielläkin pitää. 

Nyt onkin seitsemän päivää vapaata. Seuraavan kerran töihin juhannuksena. Voin kerrankin sanoa, että en ole suunnnitellut mitään vapaapäiville. Kotona touhulua fiiliksen mukaan. Tänään aamu lähtenyt hitaasti käyntiin. Vähän pohdinnassa, että viitsiikö sitä tänään juuri mitään kummempaa tehdäkkään. Minulle suurin ongelma on se, jos en tee mitään,niin en saisi pohtia siitä huonoa omatuntoa. Sitä tulee valitettavasti harrastettua. Pohdittua sitten löhöilypäivän jälkeen, että oisin nyt voinu jotain järkevääkin tehdä. Miksi sitä ei osaa ottaa rennosti hyvällä omallatunnolla. Siinä onkin hyvä opettelun aihe. 

Ollaan paljon nyt Iivon kanssa käyty metsässä kävelyillä. Iivo saa juosta vapaana. Hän siitä niin kovasti nauttii.  Minä sitten taas kuvailen kaikenlaista luonnon ihmettä ja kauneutta. Tässäpä muutama kuva yheltä metsäretkeltä. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti