torstai 31. toukokuuta 2018

Viikonlopun pyllistelyjä

Sain viime viikonloppuna jo jotain aikaan kasvimaalla. Kärräsin aiemmin jo viime viikolla ähinän kanssa farmariautolla lavakauluksia kotiin. Kävimme vielä toisen reissun paikallisessa k-raudassa hakemassa multaa,maisemointikangasta ja vähän lisää lavakauluksia :D  Siinäpä se menikin sitten vapaa viikonloppu pyllistellessä tulevalla kasvimaalla. 
Lavakauluksia asetellessa meni tovi, kun piti saada ensin pohja tasaiseksi. Multaa kyllä kului lavakauluksiin toden teolla. Vielä pitäisi hakea lisää multaa, kun yksi lavakaulus on vielä tyhjänä. Mielenkiinnolla odottelen alkaako sieltä ikinä mikään kasvamaan. Laitoin porkkanaa, varsisipulia, salaattia,ruohosipulia ja kehäkukkaa. 


                             


Touhua ja tekemistä riittää vielä. Viereen pitäisi jatkaa sitten marjapensaiden istustusalue ja tuonne loppupäähän ajattelin laittaa perunan kasvamaan. 
                                                      Laitoinhan minä myös tuoksuhernettä kasvamaan. 
                                                          Ihan muutama pieni vihreä nokka jo näkyy :) 

Nyt onkin ollut vapaata. Olen koittanut ottaa vähän rennommin,eikä koko ajan höyrytä tuolla ulkona. Kesäkukkien kanssa taas koitan myös malttaa hetken. Näyttää tulevan hieman viileämpää säätä, joten parempi nyt malttaa olla hankkimatta lisää. Iivon kansssa ollaan otettu iisisti vapaapäivät ja touhuttu yhdessä. Tuo sankari on vaan nyt keksinyt karata tuonne naapuriin, anoppilaan nimittäin.  Siellä vissiin on jotain huippu mukavaa, kun pitää käydä päivittäin tilukset siellä tarkistamassa.... 
Nytkin norkoilee tuossa ja katsoo, että '' hei mää oon täällä..''. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti