tiistai 15. toukokuuta 2018

Nuhanenä

Oi voi, minkä flunssan minä sainkaan. Viime viikonloppuna meni pari päivää sohvalla maatessa ja aivastellessa. Nyt sitten perään vielä kunnon yskä ja köhä. Sen takia hiljaiseloa kirjoittelun parissa, taikka muutenkin elämässä. Sopivasti sitten sairastellessa tuli tuo lämpöaaltokin ulos. Kyllä oli tukalat oltavat, huh. Iivokin sai sitten touhuilla mieheni mukana ulkohommissa, kun emäntä löhösi sohvalla. Jopas sillä näyttikin olevan mukavaa, kun ei tahtonut ulkoa malttaa sisälle tulla. 

Kävin viimeviikolla tuossa naapuri kaupungissa. Ajattelin, että nyt oikein lähden shoppailemaan. Vaatteita nimittäin. Noh, montakos vaatetta taas löytyi ? NOLLA ! Valitettavasti en ymmärrä tätä nykyajan vaatemuotia. Miksi en, sitä en vielä tiedä.  Farkkujen etsiminen on varsinkin haasteellista.  Jos ei istuvuus ole hyvä niin, sitten housujen vyötärö on korvissa asti. Tai toisinpäin vyötärön korkeus sopiva, silloin lököttää takamus. Monetkohan farkut viime reissullakin testailin.. Paidoissakin on melkein sama vika. Joko liian löysä tai sitten ne on niitä napapaitoja, mitkä taitaa olla taas muodissa. Enkai minä nyt semmosta laita.. vai pitäisikö sittenkin repästä ? 

Nyt, kun tuli tämä lämmin kesäkeli. Kiinnitin huomiota paikkakunnan kylänraitilla nuorison vaatteisiin. Varsinkin tyttöjen.  Minishortsit eli niin minit, että pakarat näkyy. Siihen lisättynä se napapaita, mutta sitten vilkkui myös rintavarustus rohkeasti. Ystäväni oli myös kiinnittänyt tähän huomiota. Ollaanko me vanhoja jo kolmikymmpisenä, vai mikä meitä vaivaa.. Ajatus siitä, että minä pukeutuisin napapaitaan ja miniminishortseihin saa jo nyt minut aika hersyvään nauruun. Saatika sitten, kun ne pukisin päälle. Oumaikaat.  Mistä löytyy vaatteet 27 ikävuodesta eteenpäin ? Jos joku tietää niin kertokoot sen ! 

Kesäkeleistä ja lämmöstä vielä, on se vaan mukavaa. Aarinko paistaa ja lämmintä on. Nyt voi nykäistä nämä siskolta jääneet vanhat kulahtaneet ei niin liian lyhyet shortsit jalkaan ja t-paita päälle. T-paita, joka löytynyt prisman ale-laarista. Olikin muuten hyviä paitoja niin ostin useamman. Hah.  Siinäpä oli taas tämän aamun ajatuksia.  


                                              
                                                    Iivo taas otti rennosti minun kirjoittelun ajan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti