tiistai 8. toukokuuta 2018

Aa, lämmintä vihdoinkin.

Ai, että se lämpöaalto saapui vihdoinkin. Sitä toki en tiedä kuinka kauan tämä kestää. 
Laittelinkin jo orvokkeja ikkunalaudalle. Toivat jo niin mukavasti kesäistä oloa.  
Sopivasti tietenkin sain vielä jonkun kevät flunssan. Kurkku on kipeä ja vähän nuupahtanut olo. Mukavahan se on katsella ikkunasta, kun ulkona porottaa aurinko ja lämmintäkin on. ;D  Ei viitsi nyt kovin lähteä touhuilemaan ulos, ettei sairaistuisi enempää.  Töihinkin pitäisi taas loppuviikoksi mennä. 

Sain yhtenä päivänä inspiksen mööbleerata huonekaluja meidän tietokone/vierashuoneessa. Yksikseni jyrräsin kirjoituspöytää ja hyllyä seinältä toiselle. Huonekalut ovat nyt kivasti paikoillaan, mutta jotain sisustusta tämä huone oikein huutaa. Seinät ja kirjoituspöytä ammottavat tyhjänä, joten jotain mukavaa täytyy lähteä etsiskelemään. Jotain hyödynnettävää tavaraa saattaa löytyä jopa omista kaappien kätköistä. 
Nyt tuntuu olevan koko ajan jokin sisustusvimma päällä. Sieltä täältä pitää jotain huonekalun paikkaa vaihdella. Ehkäpä se on tämä lämpö ja aurinko, joka tuo lisää virtaa. Sormeni syyhyävät myös ulos. Olisi mukava laittaa terasseja kesäkuntoon. Emme ostaneet viime kesänä mitään kesäkalusteita, joten se taitaa olla nyt edessä. Olen myös aivan hullaantunut kesäkukkien laittaja, joten sitä odotellessa. 
Laitoinkin jo yhtenä päivänä narsissin sipuleita maahan, josko niistä jotain joskus nousisi. Tietenkin tuo hurja Iivo keksi käydä kuoputtamassa maata juuri siitä kohtaa ja repimässä sipuleita maasta. Pah, penneliä. 

Kävimme viikonloppuna paljon metsässä kävelyillä. Siellä kyllä mieli lepää. Aina tulee hyvä mieli, vaikka vähän ärrimurrina sinne lähtisi. Iivo nauttii metsässä juoksentelusta. Minä sitten taas kuvailen kännykällä jokaista sammalta tai käpyä. 
1 kommentti:

  1. Hooo, nytkö se pöytä pääsi ikkunan viereen!👌 Ihania nuo metsäkuvat :)

    VastaaPoista